«Рот закрила! Щоб я тебе не бачив...»: володимирчанка розповіла, як сходила на прийом до лікаря 

27 Березня 2019, 15:34
Володимир-Волинське ТМО 19151 Джерело: Фото ілюстративне
Володимир-Волинське ТМО

Мешканка Володимира-Волинського розповіла, як сходила з донькою на прийом до лікаря-травматолога Володимир-Волинського ТМО.

Своє обурення Ксюша Гавришко‎ виклала у пабліку Ганьба княжого міста.

Подаємо допис без змін.

«Вирішила розповісти, як сьогодні сходили з донькою на прийом до травматолога А. Веремеєнко в 11кабінет. Сиділи в черзі не менше як 1,5год., а люди без черги все йшли і йшли, так як лікар відкривав з середини 9 кабінет і запускав своїх знайомих туди. Коли терпець мені увірвався і я заступила дорогу третій по черзі " знайомій", Веремеєнко вилетів до мене з скаженими очима і почав кричати яке я маю право так робити і т.і. На моє зауваження " майте повагу" , він сказав - рот закрила! Шоб я тебе в себе на прийомі не бачив. Я звернулась до зам.головного лікаря, пан Веремеєнко ще там добряче на мене накричав, а заступник сказав, що він його не виховував і нічого йому зробити не може, працювати нема кому. Ще такої неповаги в житті свому не бачила!!! Дякую лікарям травматологам Березі ( який склав нашій донці руку, при важкому переломі) і Дорожовець, який сьогодні в відділенні прийняв нас і оглянув як справжній спеціаліст своєї справи. А " лікарю" Веремеєнко , скажу- Бог палкою бити не проходить».

Думки коментаторів цього посту різні. Одні пишуть, що знають лікаря, як чуйного і хорошого спеціаліста. Інші ж радять писати на нього скарги у відповідні органи та управління. Аще люди нарікають на постійні величезні черги під кабінетом, де веде прийом лікар-травматолог. 

Читайте також: На Володимирщині «швидка» не встигає на виклики через погані дороги


 

Коментарі
27 Березня 2019, 21:37
Так він зато любу справку за дєнєжку намалює - від спражньої не відрізниш ! )))
27 Березня 2019, 22:54
Дуже хороша людина, ніколи не відмовив в лікуванні , головне що тямить в тій справі , що займається . Доволі ввічливо приймав. На якщо ви знаєте , хороші спеціалісти завжди мають черги під кабінетом .
28 Березня 2019, 00:29
Не знаю чи правдива це історія, але особисто я нічого поганого про цього лікаря сказати не можу. Це лікар , який дійсно розуміється в сфері своєї діяльності, завжди толерантний і ввічливий.
28 Березня 2019, 00:55
Чудовий спеціаліст,та лікар від Бога.Дуже чуйна,та хороша людина.Завжди прийде на допомогу.Але,коли він з 8.00 до 16.00 сам на прийомі і немає кому замінити,то які мають бути черги?Всім не вгодиш!
28 Березня 2019, 00:57
Завжди є вибір до якого лікаря звернутись.
28 Березня 2019, 11:29
Та про що ви говорите черги , бо справочки любі малює, ось і черги....справжній лікар своїх людей неводть коли під його дверима детина з переломом..... І це непоодинокі випадки за його уже чути давно....такщо перш ніж довіряти йому підготуйте кошильочки.....ганьба!!!!!
28 Березня 2019, 12:45
Огидно читати такі дописи, це тепер кожна істерична мамаша буде обливати брудом порядних людей, тільки тому, що у неі є кнопки на клавіатурі. Адмінам ганьба!!!
28 Березня 2019, 14:23
Замість того щоб обирати треба думати. Чому ж на протязі 6 років немає кандидатів на посаду лікаря- травматології бо на такі мізерні гроші і відповідальність ніхто не хоче. Незабувайте про те що біля цього лікаря завжди є великі черги і прийом здійснюватися як дорослих так і дітей. То питання повинні бути до влади чому нема дитячого травматолога. Відгуки про цього лікаря в мене лише одні якщо гарний спеціаліст то щоб нечути цього бруду то краще відкрити часний прийом. Бо якщо кожен з нас буде писати за кожного зі спеціалістів то будуть або часні прийому, або в інших містах будем сидіти ще в більших чергах.
28 Березня 2019, 16:02
Мені доводилося зустрічатися з цим лікарем неодноразово.Це лікар від бога.Не ганьбіть людини.Ситуації бувають різні.Нерви здають у всіх...
28 Березня 2019, 16:24
Врач он может и от Бога ,но любой человек требует уважения !!!!!!Нельзя быть хамом в белом халате .Все мы под Богом ходим ,а завтра ,быть может ,этому врачу надо будет обратиться за помощью к этой женщине ..Не стыдно ли мужчине разговаривать с женщиной в таком тоне ,ведь врач этим унизил себя .Мне стыдно за такого мужчину !Не хотела бы я обслуживаться у такого врача .......
28 Березня 2019, 16:24
Врач он может и от Бога ,но любой человек требует уважения !!!!!!Нельзя быть хамом в белом халате .Все мы под Богом ходим ,а завтра ,быть может ,этому врачу надо будет обратиться за помощью к этой женщине ..Не стыдно ли мужчине разговаривать с женщиной в таком тоне ,ведь врач этим унизил себя .Мне стыдно за такого мужчину !Не хотела бы я обслуживаться у такого врача .......
28 Березня 2019, 18:31
Сумнівна історія. Щось молода матуся перебільшує. Була на прийомі не один раз завжди вічливий лікар.
28 Березня 2019, 20:28
Цього лікаря знаю не один рік.Зверталась неодноразово за допомогою, справжній професіонал своєї справи.
28 Березня 2019, 21:56
Дуже гарний лікар А в 9 кабінет викликав без черги дітей
28 Березня 2019, 23:51
Андрій Петрович порядна людина і добрий лікар,а жіночка явноне в собі/А газеті окрім неадекватніх постів немає що друкувати?
31 Березня 2019, 19:32
Дуже хороший лікар, а якщо комусь не вгодив, то шукайте іншого, а не паплюжите людину, такого рівня лікарів у Володимирі майже немає.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50