«Здається, що це найкращий мій вибір» – переселенка про свою роботу у Володимирі

03 Квітня 2019, 18:03
Ірина Сергієнко 2293
Ірина Сергієнко

З початком бойових дій на Сході України життя багатьох людей кардинально змінилось. Ірина Сергієнко, яка проживала на Луганщині, у 2017 році була вимушена покинути домівку та будувати своє життя у місті Володимирі-Волинському.

Ще до сумних подій пані Ірина не одноразово бувала у нашому місті.

«Володимир-Волинський – мале затишне місце. Мені завжди було комфортно перебувати тут у гостях. Тому, коли виникло питання переїзду, я не сумнівалась, що Володимир-Волинський прийме мене, адже люди, що проживають у цьому місті – привітні і добрі», - розповіла пані Ірина. 

«За пошуком роботи я звернулась до Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, де мені запропонували пройти професійне навчання у підприємця Віталія Тимчука. Я ніколи раніше не пов’язувала своє професійне майбутнє з квітами, а сьогодні, коли я – продавець в одній з найбільших квіткових крамниць міста, мені здається, що це самий найкращий мій професійний вибір. Я дуже люблю свою роботу, а ще – в нас найкращий колектив і чудовий керівник». 


За сприяння Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості підприємець Віталій Тимчук отримав можливість компенсувати витрати на заробітну плату та єдиний соціальний внесок за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024