Футболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України

11 Квітня 2019, 17:21
Футболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України 5683
Футболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України

Дві дівчачі футбольні команди Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» вибороли перемогу на Чемпіонаті України з футзалу.

11 квітня на плацу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради відбулася урочиста лінійка, на якій вітали учасниць футбольних команд «Ладомир 2» та «Ладомир 1» навчального закладу, які вибороли перше та друге місце відповідно у Чемпіонаті України серед дівчат 2004-2005 років народження (вища ліга), – інформує БУГ.

Дві команди від одного навчального закладу зійшлися у фіналі. Це свідчить про сильну підготовку, відданість справі, зазначив директор школи Валентин Вірковський.

«Ми з вами вперше презентуємо результати нашого спортивного відділення, яке неоднозначно сприймається і, можливо, в окремих викликає сумнів доцільність його існування. Однак, дивлячись на наших спортсменок, зважаючи на результати, які вони отримують, я впевнеий, що це хороша інвестиція в дитину, в розвиток її здібностей. Я щиро радію успіху наших дівчат», – сказав директор закладу Валентин Вірковський.

Завітали на свято з подарунками та нагородами спортивний директор ФК«Волинь», депутат обласної ради Валентин Кошельник, очільник Волинського осередку партії УКРОП Вячеслав Рубльов, помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Гості вручили нагороду тренеру ФК «Ладомир» Олегу Бортніку, а директор школи зазначив, що тренера чекає ще і премія обсягом в два посадових оклади. Дівчат-спортсменок, які зайняли перше і друге місце, привітали квітами та грамотами. Також клубу «Ладомир» подарували сертифікат на фінансову підтримку розміром в 20 тисяч гривень.

З промовою перед присутніми виступила мама спортсменки Лариса Харчина та футболістка Софія Кисляк, які подякували керівництву закладу за підтримку.

Читайте також: У володимирському інтернаті представники омбудсмена зафіксували ряд порушень

1


1



3

1

1

2

2




3


1

1


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024