14 квітня: що зробити, аби всі проблеми світу оминали ваш острівець щастя стороною

14 Квітня 2019, 09:49
З добрим ранечком! 1461
З добрим ранечком!

Доброго дня, шановні читачі. Сьогодні 14 квітня, неділя.

Іменинники сьогодні Марія, Єфим, Макар.

У християн західного обряду сьогодні Вхід Господній в Єрусалим — Пальмова неділя, а в індійців — Новий рік за сонячним календарем.

А в нас нині преподобного Геронтія Печерського. Майже дитиною прийшов він до Печерського монастиря і став ченцем — канонархом Успенського собору. 12-річним відійшов до Господа. Нині нетлінні мощі отрока Геронтія покояться в Дальніх печерах Києво-Печерської лаври. Цьому святому моляться щоби діти ліпше вчилися й читали.

Головна народна прикмета на сьогодні така: якщо цього дня повінь, то вродить густа трава; коли не прошумлять таловоди, то літо буде холодне й дощове. 

9 і 10-ий місячні дні. Місяць продовжує залишатися в Левові. Значно поліпшити недільний відпочинок може активна і діяльна життєва позиція. Рухайтесь, розважайтесь, працюйте на присадибній ділянці з натхненням і насолодою. Саме ця активність і діяльність слугуватиме надійним джерелом поповнення витрачених за тиждень сил та енергії, а також дозволить накопичити їх на тиждень майбутній. Відпочинок у колі найрідніших і найближчих людей — коханих, дітей, а також чотирилапих домашніх улюбленців — найкраще, що можна собі сьогодні дозволити. І нехай всі проблеми світу оминають ваш острівець щастя стороною!

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві був у 1928 році – -3,9, а найтеплішим у 1972 - +25,4.

Джерело: ukrinform.ua

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024