У Володимирі боролися за перемогу в конкурсі «Кращий зварювальник Dnipro-M»

16 Квітня 2019, 15:44
На Волині боролися за перемогу в конкурсі «Кращий зварювальник Dnipro-M» 2905
На Волині боролися за перемогу в конкурсі «Кращий зварювальник Dnipro-M»

У Володимир-Волинському Вищому професійному училищі відбувся третій відбірковий тур обласного конкурсу «Кращий зварювальник Dnipro-M».

Під час змагання студенти вправлялися у професійній майстерності. Конкурсним завданням було зварювання металевих пластин. Якість та точність виконаних робіт оцінювало експертне журі. 

За результатами виконаних завдань  перше місце посів  Дмитрук Віталій, друге – Кропивник Іван, а третє – Красюн Владислав. Усі переможці отримали призи, що будуть допомагати їм і на далі підвищувати їх професійну майстерність.


Крім конкурсної програми організатори підготували корисну інформацію – студенти дізнались про останні новинки в сфері зварювального обладнання, змогли власноруч протестувати новинки від бренду Dnipro-M.

Протягом місяця конкурсна команда Dnipro-M  відвідає більше 10 навчальних закладів Волинської області. Усі регіональні переможці вже на початку травня будуть представляти свої навчальні заклади у фінальному обласному змаганні у місті Луцьк.

Довідково: 

Компанія Dnipro-M вже другий рік поспіль мандрує Україною і проводить майстер-класи для майбутніх зварювальників. В навчальному році 2018-2019 був запущений конкурс «Кращий зварювальник Dnipro-M».  У конкурсі вже прийняло участь більше ніж півтисячі студентів та проведено два обласних конкурси  -  Харківської та Дніпропетровської області.

Читайте також: Школярів Оваднівської ОТГ знайомили із послугами служби зайнятості



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024