У Володимирі продовжать будувати нове сміттєзвалище

25 Квітня 2019, 17:01
У місті на Волині продовжать будувати нове сміттєзвалище 1851
У місті на Волині продовжать будувати нове сміттєзвалище

У Володимирі-Волинському продовжуватимуть будувати нову карту міського сміттєзвалища.

Про це інформує офіційний сайт міста.

У 2018 році у Володимирі-Волинському було розпочато потужний екологічний проект – будівництво нової карти міського сміттєзвалища. Значну частину робіт виконано минулоріч. А вже сьогодні містом було подано пакет документів в Міністерство екології і природних ресурсів України на участь в конкурсі щодо отримання коштів з Державного бюджету на продовження реалізації проекту. Адже відповідно до статті 32 ЗУ «Про Державний бюджет України» в казні передбачено виділення субвенції в сумі на понад півмільярда гривень для здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності.

Щоб продовжити виконання цих заходів на об’єкті будівництва «Нове будівництво полігону твердих побутових відходів (ІІІ черга будівництва) для міста Володимира-Волинського» передбачається залучення понад 5,5 млн.грн. державного бюджету. Також слід зазначити, що співфінансування по даному об’єкту в сумі майже 900 тис. грн. вже передбачено в місцевому бюджеті.

Міська влада сподівається, що позитивне рішення відповідної комісії Міністерства не за горами, а місто зможе і надалі бути комфортним та безпечним для його мешканців. Варто відзначити, що кошти з державної казни вдалось залучити завдяки підтримці та сприянню народного депутата Ігоря Гузя.

Читайте також: Що робили рятувальники в храмах Володимирщини

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024