«Не перетворюйте кладовище на мурашник»: перший заступник мера звернувся до володимирчан

04 Травня 2019, 13:43
«Не перетворюйте кладовище на мурашник»: перший заступник мера звернувся до володимирчан 1879
«Не перетворюйте кладовище на мурашник»: перший заступник мера звернувся до володимирчан

Комунальники Володимира-Волинського завершили впорядковувати територію міських кладовищ. Володимирчан просять з повагою ставитись до чужої праці, а також не нести на кладовище продукти харчування.

З таким проханням до володимирчан на своїй сторінці у Facebook звернувся перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Комунальними службами міста наводився лад на міських кладовищах до Провідної неділі. Основне навантаження звичайно покладено на КП «Полігон», але в суботу, 04.05.2019р., була задіяна і інша спецтехніка: трактори та вантажні автомобілі Управління водопровідно-каналізаційного господарства, підприємства теплових мереж, ЗАТ «Агросвіт» та інші. Злагодженими діями працівників КО «Ритуальна служба», комунальних підприємств, управління ЖКГіБ, муніципальної варти вивезено лише в суботу уже 42 одиниці техніки сміття та приведено в порядок наші міські кладовища «Ладомирське» та «Федорівське».
Окремі слова вдячності Руслану Нечипору та Євгену Шеліпіні за надану на благодійній основі техніку.
І користуючись нагодою звертаємось до мешканців міста, які завтра прийдуть на кладовища, - не несіть і не лишайте на могилах продукти харчування, такі як солодощі, паски та крашанки, - не перетворюйте кладовище на мурашник», - йдеться у дописі.

Читайте також: У Володимирі взялися за облаштування бічних вулиць і тротуарів













 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024