На Володимирщині затримали браконьєрів

05 Травня 2019, 12:34
На Волині затримали рибних браконьєрів 1980
На Волині затримали рибних браконьєрів

На минулому тижні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили порушників, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям лову – риболовецькою сіткою.

Інцидент стався на річці Луга, поблизу села Тростянка, що на Володимирщині, - повідомляє Рибоохоронний патруль Волині.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України. На них складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучено. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

В Управлінні Державного агентства рибного господарства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби – прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Нагадуємо, що в області триває нерестова заборона. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволений вилов однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ. Забороняється здійснення будь-якого іншого способу лову, в тому числі, з перевищенням дозволеної добової норми вилову – три кілограми.

Читайте також: Де на Володимирщині не можна ловити рибу

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024