Кого з мешканців Володимирщини кличуть у військкомат

08 Травня 2019, 11:30
Призов 7979
Призов

Керівництво Володимир-Волинського об’єднаного військового комісаріату запрошує осіб, які підлягають призову, з'явитись на призовну дільницю.

Про це військовий комісар Володимир-Волинського ОРВК, підполковник Руслан Яцій повідомив на сторінці Володимир-Волинський ОРВК у Facebook. 

«Відповідно до Указу Президента України від 30.01.2019 року №22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році» в квітні-червні 2019 року, Володимир-Волинським ОРВК проводяться заходи, щодо призову громадян міста та району на строкову військову службу. А саме проведення медичних оглядів призовників для визначення їх ступеня придатності до військової служби. 
Вимога до громадян України чоловічої статі яким виповнилось 18 років та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу прибути для проходження призової комісії до військового комісаріату.
У разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитись до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України Закон України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу» (стаття15 пункт8/2).
Військовослужбовці, які проходять строкову військову службу, відповідно до Указу Президента України, в антитерористичній операції (бойових діях) на Сході країни не залучаються.
Найгірший стан справ у Зимнівській об’єднаній територіальний громаді. Станом на сьогодні з Зимнівської ОТГ призвано лише 3 (три) громадяни на строкову військову службу, а на військовому обліку перебуває в рази більше громадян чим в інших громад району.
Прошу з’явитись наступних громадян до призовної дільниці, яка знаходиться у Володимир-Волинському об’єднаному військовому комісаріаті (відділу комплектування) за адресою: місто Володимир-Волинський, вулиця Січових Стрільців 3., які проживають на території Зимнівської ОТГ, а саме:

1

2

1

2

У разі неявки призовника без поважних причин не призовну комісію він несе відповідальність, згідно чинного Законодавства.
У разі тимчасової неможливості (поважними причинами неприбуття призовника, визначається: перешкода стихійного лиха, хвороба призовника, смерть його близького родича, які підтверджені відповідними документами) з’явитись до Володимир-Волинського ОРВК в найкоротший термін прошу Вас зв’язатись з нами за робочими телефонами 2-07-72 або 0639260660. 
Робочі дні з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 18.00, вихідні – субота, неділя.

Щоб змінити країну необхідно змінитись самому. Закликаю до вашої свідомості та відповідальності», - йдеться у дописі.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024