Художник з Володимира презентував персональну виставку у Луцьку

09 Травня 2019, 12:38
2523

Художник Павло Юрчук із княжого міста, представив у Луцьку персональну виставку картин під назвою «Ледь абстрактне і трохи військове».

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Відкриття виставки відбулося 8 травня 2019 року в галереї мистецтв ВОНСХУ (нижній зал).

«Виставка «Ледь абстрактне і трохи військове» сьогодні була представлена луцькому глядачу. Дякую усім хто завітав - друзі, колеги, побратими, волонтери... Для мене це надзвичайно важливо, адже мої картини - це моі емоціі, почуття, сторінки життя, які виражаю в мистецтві.  Думка та емоціі глядача для художника відіграють велику роль. Дякую що зі мною...» - написав художник у своєму дописі.

На виставку завітали друзі та колеги Павла, бойові побратими, учасники проекту «Зігрій душу», знані художники Петро Собко та Микола Рубан.

Павло Юрчук – художник, вчитель у Володимир-Волинській дитячій художній школі, постійний учасник колективних виставок. Йому довелось пройти бойові дії на сході України, але про те, що довелось пережити, згадувати не любить. Проте воєнні події знайшли відображення у подальшій його творчості.

Графіка, живопис, колаж, інсталяція – автор представив твори, що різняться не лише технікою виконання, а й стилями та жанрами, через що і складається враження, ніби цю виставку готували кілька майстрів.

Слід зазначити, що це не перша виставка молодого художника. Свої роботи Павло Юрчук вже неодноразово представляв у виставкових залах рідного Володимира, інших міст Волині.

Виставка діятиме цілий місяць, тому запрошуємо лучан переглянути доробки таланровитого володимирського художника.

Читайте також: У Луцьку відкрили Арт-хостел «Адреналін»

















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024