У Володимирі-Волинському вшанували ветеранів

09 Травня 2019, 18:16
У Володимирі-Волинському вшанували ветеранів 1160
У Володимирі-Волинському вшанували ветеранів

До Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у княжому місті вшанували ветеранів.

57 ветеранам Другої світової війни виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради передав подарунки у вигляді вітальних листівок від міського голови Петра Саганюка та продуктових наборів, які були зібрані за сприяння Почесного Президента ПП «Універсам» Сергія Ковальчука, засновника ТзОВ «Гербор-Холдинг» Валерія Гершона та директора ПП «Чіп» Володимира Іткіса, - інформує офіційний сайт міста.

Подарункові набори ветеранам війни вручили за місцем їх проживання, у лікарнях, інтернатних закладах системи соціального захисту.

Зокрема, напередодні відзначення 74-ої річниці перемоги над нацизмом заступник міського голови Лариса Кулікова завітала додому до Івана Колтикова. З нагоди свята захиснику України у роки Другої світової війни був вручений продуктовий пакет. Також ветеран отримав побажання міцного здоров’я та бадьорості та щирі слова вдячності за мужність.

Із щирими вітаннями з нагоди Дня Перемоги, побажаннями довголіття, благополуччя та миру передав продуктові пакети Олені ЛяшукЄфросинії Вільчинській та Катерині Передерій секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

Привітали й ветеранів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні та під опікою територіального центру соціального обслуговування.

Читайте також: Володимир приєднався до Всеукраїнської акції «Перша хвилина миру»






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024