Розповіли, як працює рекрутинг у Володимирі-Волинському

14 Травня 2019, 18:00
1754

Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» поповнивс молодими кадрами. 

На результат у цьому випадку спрацювала рекрутер Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Мар’яна Кузьменко має лише 20 років, а досвіду роботи з маленькими дітками – більше 6 років! Вміє грати на фортепіано, працювала аніматором, має чудову дикцію, цікавиться логопедією, психологією та самостійно вивчає іноземні мови… Мар’яна виявилася справжнім скарбом для школи-інтернат і ідеально підійшла на посаду вихователя. 
А як усе сталося? Рекрутер Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості натрапила резюме Мар’яни на сайті rabota.ua – на той час дівчина шукала роботу по спеціальності, вона саме розрахувалася з одного з дитячих садочків міста. Рекрутером було запропоновано вакансії вихователя в школу-інтернат та тренера-методиста до приватної школи, обидві зацікавили дівчину і було успішно пройдено дві співбесіди з роботодавцями. Проте, поєднання двох робіт передбачало серйозне навантаження, то ж Мар’яна обрала лише одну з них.

Про своє ставлення до роботи Маряна розказала так: «Буду працювати лише в доброму, світлому та відданому колективі. Із людьми, які люблять свою роботу, а не просто відсиджують свій час «від» і «до». Маю життєві сили і наснагу працювати на повну…».

То ж бажаємо такій обдарованій дівчині лише успіху та всього найкращого! 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024