У Володимирі збираються оздоровлювати лише щеплених школярів

14 Травня 2019, 18:34
У місті на Волині збираються оздоровлювати лише щеплених школярів 1401 Джерело: Фото ілюстративне
У місті на Волині збираються оздоровлювати лише щеплених школярів

У Володимирі-Волинському збираються оздоровити якнайбільше школярів, проте лише тих, які мають необхідні щеплення.

Про це стало відомо на щотижневому брифінгу міського голови Петра Саганюка із представниками місцевих ЗМІ, - інформує офіційний сайт міста.

«Виділили кошти, є доручення керівникам навчальних закладів – в них будуть працювати табори відпочинку дітей. Але теж будемо думати, щоб відпочивали тільки щеплені діти, аби обмежити поширення кору», - зазначив очільник міста.

Петро Саганюк також додав, що декілька днів не було зафіксовано випадків захворювання на кір у Володимирі, але знову додалося три хворі особи: дорослий, річна дитина і одна іногородня людина.

Водночас, головний лікар комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок наголосила, що в умовах підвищеної захворюваності на кір кабінет щеплень працює  7 днів на тиждень. Знято вікові обмеження щодо проведення безкоштовної вакцинації проти кору і тепер проводити щеплення дітям можна від 6-ти місяців

На брифінгу також йшлося про рівень захворюваності на кір у місті, приїзд благодійників у Володимир та пасивне освоєння державних коштів.

Читайте також: Розповіли, як працює рекрутинг у Володимирі-Волинському

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024