Волонтер-правозахисник написав книгу про бійців 51 бригади

17 Травня 2019, 09:13
Василь Нагорний 1316
Василь Нагорний

Книгу «Крізь пекло війни та судів. Шлях нескорених» видано у видавництві «Надстир’я».

Про це Василь Нагорний написав на своїй сторінці у Facebook.

«Щиро дякую тим, хто долучився до її створення. Маю цілий список людей, яким хочу подякувати особисто. (Прошу тих, хто допомагав, але ми особисто незнайомі, будь ласка, зголосіться).

Я вирішив відмовитись від загальноприйнятої презентації, але щиро вдячний за пропозиції бібліотекам та музею. Невеличке знайомство з книгою відбудеться у Кав'ярня-кондитерія Старе Місто (вул. Драгоманаова, 11) у Миколи Кравчука, колишнього бійця 51 бригади (бригади, бійці якої і стали головними героями книги).

Отже, понеділок, 20 травня, 13:00. Вільне спілкуванні за філіжанкою кави. Хто не встигає на 13:00, нічого страшного, я буду там до 15:00 точно. Кому не вийде цього дня завітати, як от новообраному Президенту, через призначену інавгурацію, не переймайтесь – завжди готовий до індивідуальної презентації).

Щодо придбання книги. Хто матиме бажання купити її – пишіть у приват. (Питання розповсюдження через торгові точки я ще не вирішив, з’ясувалось – це не проста справа). Вартість книги на презентації буде вільна! Тобто її можна придбати по ціні, яку ви самі складете. Кошти будуть спрямовані на допомогу інвалідам війни, вдовам та бійцям 51 бригади, яких досі судять (нагадаю суд триває вже 5 років)», – йдеться у дописі.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024