У Володимирі відзначили обдарованих школярів та їх наставників

17 Травня 2019, 19:00
У місті на Волині відзначили обдарованих школярів та їх наставників 2043
У місті на Волині відзначили обдарованих школярів та їх наставників

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося щорічне свято обдарованої молоді «Зоряний олімп».

Представники міської влади відзначили переможців предметних олімпіад всеукраїнського та обласного рівня, а також призерів конкурсів захисту наукових робіт у Малій Академії Наук та їхніх наставників, - інформує офіційний сайт міста.

Обдаровану молодь та їх наставників привітали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та начальник управління освіти, молоді та спорту В'ячеслав Петрук. На захід завітали також представники делегації міста Цвікау (Німеччина). 

«Ми збираємось в цьому залі, щоб підвести підсумки і відзначити тих, хто упродовж навчального року доклав максимум часу і сил для, аби самовиразитись і, разом з тим, щоб підняти імідж нашого славного міста та славу нашого древнього Володимира-Волинського. Ми сьогодні станемо свідками того, наскільки талановиті наші діти і наскільки їх таланти є багатогранними. Але саме завдяки вам, шановні педагоги, ті таланти змогли розкритися і засяяти всіма барвами. Тож низький уклін вам за вашу роботу», – відзначив В'ячеслав Петрук, бажаючи учням підкорення нових висот.

«Шановні педагоги, наставники, дорогі гості з Німеччини. Сьогодні вже традиційно ми підводимо підсумки навчального року і перед його завершенням нагороджуємо нашу талановиту молодь. В цьому залі зібралися дійсно інтелектуали, одні з кращих. Саме завдяки вам наше місто належно представлено на державному рівні, школи мають високі результати ЗНО, ми маємо призові місця.в обласних і загальнодержавних олімпіадах. Хочеться вам усім побажати міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба. Молодь – це наше майбутнє, а з такою молоддю,як ви, ми маємо майбутнє.», – відзначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

 

Під час заходу відзначили 94 учні та 4 колективи – призери обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань.

За перемогу у номінації «Інтелектуал княжого міста» відзначили 30 юних володимирчан, у номінації «Талант княжого міста» – 12 учнів та 4 колективи , «Науковець княжого міста» – 28 учнів, «Чемпіон княжого міста» – 24учні.

Школярі та педагоги, які готували їх, отримали пам’ятні статуетки, премії та грамоти.

Читайте також: Педагог з Володимира отримає премію імені Йосипа Гошовського


2


1











 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024