«Цей рік для нас був роком бігу з бар'єрами» – у Володимирі відзвітував директор ліцею «Центр освіти»

27 Травня 2019, 14:08
Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» 4198
Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти»

У п'ятницю 24 травня в актовій залі Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» відзвітував директор навчального закладу Валентин Вірковський.

Традиційно на звіт очільника закладу завітали працівники та педагоги ліцею, батьки учнів та вихованців, представники міської громади.

Очільник освітнього закладу розповів присутнім про досягнення та здобутки за минулий 2018-2019 навчальний рік.

Зупинився Валентин Вірковський на досягненнях педагогів та учнів початкової та середньої ланки ліцею, на творчих та спортивних здобутках вихованців «Центру освіти».

«Цей навчальний рік для нашого закладу був роком бігу з бар'єрами. Якби не ці перешкоди, ми б «добігли» набагато дальше, досягли б значно більших висот. Цьогоріч нам суттєво не додали в плані фінансування. Це і на харчування, на спортивне відділення, але ми справно витримали усі труднощі і рухаємось далі...Все це завдяки нашій спільній праці та  спільним зусиллям - педагогів та батьків...», - зазначив директор ліцею Валентин Вірковський.

Очільник навчального закладу також наголосив, що попри труднощі ліцей розвивається, - ведуться ремонтні роботи, покращується матеріальна база. Стало відомо, що цьогоріч вже почали потроху вкладати кошти у Сенкевичівську філію.

Нагадаємо, вже з 1 січня Сенкевичівська ЗОШ-інтернат, що на Горохівщині та Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» почали працювати в єдиному освітньому просторі, з єдиним штатним розкладом, з єдиним бюджетом.

Читайте такожНа Волині розпочалося об'єднання двох освітніх установ

«Маємо серйозні плани по Сенкевичівській філії. Це і реконструкція систем теплопостачання та водовідведення, ремонт приміщення гуртожитку», - наголосив Валентин Вірковський.

Директор ліцею також звернув увагу, що наразі в закладі активно працюють над створенням бази для тренувальних занять спортивного відділення «Центру освіти», почали переобладнувати приміщення та будівництво другого стадіону, де можна буде
проводити змагання всеукраїнського рівня. Також йшлося про обладнання предметних кабінетів, навчальних класів для учнів початкової школи та сенсорних кімнат для інклюзивного навчання.

«Ми відкриті для всіх. Впродовж цього навчального року ми активно комунікували з обласними та місцевими закладами освіти. На базі нашого навчального закладу відбувалося чимало семінарів, методоб'єднань, змагань та конкурсів. Плануємо прождовжувати співпрацю з освітянами інших навчальних закладів, обмінюватись досвідом, а також рухатись уперед і невпинно удосконалюватись...», - наголосив Валентин Петрович.

Дати оцінку роботі очільника навчального закладу мали нагоду представники педагогічного колективу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти», свої слова подяки також висловили представники батьківського комітету школи.

Довідково: 

Цьогоріч у Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти»: 

11 призерів обласного етапу учнівських олімпіад з навчальних предметів;
1 переможець обласного етапу олімпіади з робототехніки, призер обласного турніру юних хіміків;
1 переможець обласного етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка;

10 призерів  ІІ ( обласного) етапу Всеукраїнського захисту науково - дослідницьких робіт;
1 призер  республіканського конкурсу олімпіади з хімії.

Участь учнів ліцею у творчій та спортивній діяльності за 2018-2019 н.р.

1.    Участь у міжнародному вокальному конкурсі «На хвилях хітів» Клапіюк Христина – ІІ місце    Чемпіонат України з футболу U-16 Першої ліги – ІІІ місце (м. Умань)    

Міська спартакіада:
•    «Джура» - 6 місце;
•    «Козацький гарт» - 3 місце;
•    Легка атлетика – І місце;
•    Волейбол (хл.) – І місце;
•    Волейбол (дівч.) – І місце;
•    Настільний теніс – І місце;
•    «Веселі старти» - 3 місце;
•     Баскетбол (хл.) – 4 місце;
•    Баскетбол (дівч.) – ІІ місце;
•    Футзал (хл.) 4 місце;
•    Футзал (дівч.) – І місце;
•    Крос – І місце;
•    «Старти надій» – І місце

2.    Участь у міжнародному фестивалі-конкурсі «Єврофест» Оцалюк Дана – ІІІ місце    Чемпіонат України з футболу U-14  – ІІ місце (м. Калуш)    Туристичні змагання зі спортивного орієнтування – одне – І місце, одне – ІІ місце

3.    Обласний фестиваль духових оркестрів – ІІІ місце    Чемпіонат України з футболу U-14 Першої ліги  – І місце (м. Калуш)    Міські змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки – ІІ місце

4.    Обласний етап Всеукраїнської олімпіади з робототехніки – два - І,  1 – ІІІ місця    Чемпіонат України з футзалу Вищої ліги – І та ІІ місця (м. Гребінка)    Змагання «Юний захисник вітчизни» - І місце
        Чемпіонат України з футзалу Першої ліги – І місце    Змагання допризовної молоді – І місце
        Чемпіонат області з футболу серед дівчат 2003 р.н. і молодші – І місце    
        Чемпіонат області  з футболу серед дівчат 2002 р.н. і молодші – І місце    
        Чемпіонат області з футзалу – І місце    
        Чемпіонат України ДЮФЛ:
2002 р.н. – 3 місце;
2003 р.н. – 5 місце;
2004 р.н. – 6 місце;
2005 р.н. – 8 місце.    

Обласна спартакіада серед ліцеїв з волейболу – ІІ місце    

Нагадаємо, нещодавно у Володимирі-Волинському віншували футбольну команду «Ладомир» - володарів Кубка України з футзалу серед жіночих команд.

До відома: жіночий футбольний клуб «Ладомир» створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» .

Читайте такожФутболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024