У Володимирі випускників педколеджу готують до вибору професії

29 Травня 2019, 11:07
980

Днями у Володимир - Волинському педагогічному коледжі ім. А.Ю.Кримського відбувся ярмарок кар’єри , на який були запрошені студенти та представники роботодавців міста і району.

Така співпраця дає можливість взаємодії студентів з роботодавцями , стимулювання останніх до працевлаштування молодих спеціалістів і головне - забезпечити випускників гідним першим робочим місцем з можливістю реалізації набутих знань і адаптації їх до практичної діяльності.

Під час ярмарку майбутні випускники мали можливість поспілкуватися з методистом по виховній роботі управління освіти, молоді та спорту міста Оксаною Стасюк, адміністратором консультативного центру «Діалог» Наталією Касьян та директором Центру надання адміністративних послуг Аллою Троць

Кожен з представників окреслив якості , які вони цінують у працівниках, розповів кому надають перевагу в працевлаштуванні. Зрозуміло, що така інформація зацікавила майбутніх спеціалістів, адже не за горами отримання диплому та пошук роботи . 

Спеціалісту служби зайнятості бажають усім випускникам знайти свою життєву стежину, вдало реалізувати свій потенціал, а головне - стати гідними громадянами нашої держави.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024