Щоб діти з району навчались у Володимирі, батьки вдаються до «махінацій» з пропискою

11 Червня 2019, 12:44
1551

Деякі мешканці об'єднаних територіальних громад Володимирщини прописують дітей у місті задля того, аби вони стали учнями місцевих навчальних закладів.

Найбільше охочих навчатись у міській гімназії ім.О.Цинкаловського.  Про це повідомив очільник міста Петро Саганюк на щотижневому брифінгу з представниками місцевих ЗМІ.

«Прописують дітей в рідних та знайомих і все для того, аби вони навчались у школах міста. Візьмемо гімназію для прикладу. Вона розрахована на 510 учнів, а насправді в ній навчається - 675. Класи - переповнені. Як в таких умовах може тривати нормальний навчальний процес? І зараз там треба набрати 2 перших класи, а заяв вже є 89. І з них чимало дітей з району», - зазначив очільник міста.

Нагадаємо, раніше міський голова припускав, що, можливо, гімназія «переїде» у більш просторе приміщення ЗОШ №5 ім.А.Кореневського. Проте наразі про це «грандіозне переселення» мову не ведуть.

«Щодо гімназії, то проблема зе переповненими класами там може вирішитись тоді, коли закладах такого рівня не буде функціонувати  початкова школа», - зазначив мер міста.

Читайте також: Педагог з Володимира отримає премію імені Йосипа Гошовського

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024