«Моя партія – це мої виборці», – Ігор Гузь іде в Раду як самовисуванець

12 Червня 2019, 11:50
Ігор Гузь 1362
Ігор Гузь

Народний депутат Ігор Гузь буде балотуватися у Верховну Раду як самовисуванець в окрузі №19, хоча готовий до співпраці у Верховній Раді із прогресивними політсилами.

Про це він заявив у ефірі телеканалу «Аверс» 11 червня.

Ігор Гузь розкритикував нардепів, які намагаються протестувати проти розпуску ради та чіплятися за свої місця.

«Це шлях в нікуди. Замість того, щоб «закачати» рукави та іти до людей в округах, вони хочуть чіплятися за останню соломинку. Якщо в окрузі підтримують, значить оберуть. А якщо в тебе дуже низька підтримка, то три місяці нікого не врятують», – пояснив нардеп.

Зокрема він буде балотуватися як самовисуванець та готовий орієнтуватися передусім на інтереси громад Прибужжя, а не партій.

«Мені не соромно за свою роботу, за свої дії за останні п’ять років. Я готовий прозвітувати, що зробив за ці роки. Скажу й те, що я планую роботи в наступні п’ять»,– зазначив парламентар.

Під час ефіру він розповів про залучення коштів у розвиток округу, свою дисциплінованість у парламенті та захист інтересів громад на всеукраїнському рівні.

«Моя партія – це мої виборці. Можливо хтось скаже, що це – пафосно, але для мене – ні. Я готовий працювати на округ. 110 мільйонів залучено за 5 років. Зробили за ці кошти дуже багато – це все буде в моїх звітах. Якщо за наступні 5 років у мене буде можливість залучити ще 110 мільйонів, я буду це робити. Наприклад, ми відновлюємо басейн у Нововолинську – я ж в ньому не буду плавати. Це – для людей», – пояснив депутат.

Щоб прозвітувати про роботу за 5 років подальші плани, він планує провести у окрузі 300 зустрічей із виборцями до 21 липня.

«Моя кампанія буде не проти когось. Я не буду критикувати своїх суперників, я буду говорити про те, що я зробив і що буду робити надалі», – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба народного депутата

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024