Шукають кращий туристичний логотип та гасло для Володимира-Волинського

12 Червня 2019, 12:04
1130 Джерело: Фотоілюстрація

У вівторок 11 червня відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення конкурсу з визначення кращого туристичного логотипу та гасла міста Володимира-Волинського.

Про це інформує офіційний сайт міста.

На робочій зустрічі було озвучено інформацію про всі 40 проектів логотипів, які надійшли від мешканців Володимира і не тільки. Члени оргкомітету висловили свою думку стосовно тих логотипів, які здатні передати всю унікальність та самобутність тисячолітнього міста. Озвучили також думку членів журі - старшого викладача кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв, розробника логотипу Львова Юрія Крукевича та начальника відділу туризму департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації Станіслава Ольшевського, які не змогли взяти участь у засіданні.

Як підсумок, члени організаційного комітету відібрали десять кращих робіт. З них вибрати найкращі зможе громадськість міста. Щоб проголосувати, потрібно пройти коротку реєстрацію та обрати один із запропонованих варіантів за цим посиланням.

Нагадаємо, переможець отримає грошову винагороду у сумі 10 000 гривень. Логотип буде використовуватися в рекламних та інших заходах, спрямованих на популяризацію міста, формування його позитивного іміджу як в Україні, так і за її межами.

Читайте також: Володимирчани ще мають час виграти 10 тисяч гривень

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024