У Володимирі втілюють проект нової рекреаційної зони

12 Червня 2019, 18:17
«Парк «Легенда» 2523
«Парк «Легенда»

На острові у долині річки Риловиця почали втілювати проект облаштування рекреаційної зони, яка стане гарним місцем відпочинку для мешканців Володимира-Волинського.

Роботи фінансують за кошти, які нардепу Ігорю Гузь вдалося залучити із держбюджету. Про це розповіли народний обранець та перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук під час включення у Facebook 12 червня.

«Тут плануємо гарну рекреаційну зону із лавками, спортивними майданчиками, озелененням, освітленням, стоянкою. Виділений мільйон гривень, за який ми втілюємо першочергові заходи», - розповів Ігор Гузь.

Читайте також: «Моя партія – це мої виборці», – Ігор Гузь іде в Раду як самовисуванець

«Якщо будуть сприятливі погодні умови, впродовж 1,5 місяця втілимо першочергові заходи. Тобто тут вже будуть доріжки, укріпимо береги, будуть проведені комунікації. Зараз також виготовляємо проект з освітлення. Також, якщо буде фінансування, в цьому році більшість робіт на острові зможемо завершити», - додав Ярослав Матвійчук.

Концепцію цієї зони із робочою назвою «Парк «Легенда» також планують представити мешканцям навколишніх будинків, щоб почути їх думки та пропозиції.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Гузь заявив, що буде балотуватися у Верховну Раду як самовисуванець в окрузі №19, хоча готовий до співпраці у Верховній Раді із прогресивними політсилами.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024