Судили чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство на Володимирщині

21 Червня 2019, 08:37
Вбивство 1725
Вбивство

Судили 26-річного чоловіка із Нововолинська, який з особливою жорстокістю вбив 53-річного жителя Стенжарич Володимир-Волинського району, нанісши 37 ударів сокирою по голові та спині.

Чоловіка засудили до 11 років позбавлення волі, – передають Волинські Новини, посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду. 

Під час судового засідання встановили, що 17 січня цього року обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився за місцем тимчасового проживання.

Так, після конфлікту, який виник на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин, обвинувачений з особливою жорстокістю наніс не менше 37 ударів металевою частиною сокири – лезом у голову та спину потерпілого, який лежав на ліжку, спричинивши численні травми, від яких настала його смерть.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений частково визнав свою вину не погодившись з кваліфікацією справи, адже, на його думку, смерть потерпілого настала після першого удару, тож він не відчував фізичних страждань. Від дачі показань чоловік відмовився, однак у вчиненому розкаявся, просив суворо його не карати.

Попри часткове визнання вини, вона була доведена повністю зібраними доказами. Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Читайте також: На Володимирщині «ВАЗ» збив людей, водій – втік

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39