ЦВК зареєструвала кандидатів-володимирчан, висунутих однією із політсил

24 Червня 2019, 10:23
1266

Під час засідання 22 червня 2019 р. Центральна виборча комісія прийняла рішення про реєстрацію виборчих списків кандидатів політичних партій «Об'єднання «Самопоміч». У списку – двоє володимирчан.

Про це інформують представники Громадянської мережі ОПОРА.

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії №1146 від 22 червня 2019 року було зареєстровано виборчий список кандидатів у народні депутати України від політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» в багатомандатному виборчому окрузі. До списку було включено двоє мешканців міста Володимир-Волинський, а саме:

Зінкевич Костянтин Миколайович, народився 8 листопада 1970 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", проживає в місті  Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 74.

Панасюк Олексій Вікторович, народився 30 вересня 1976 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", проживає в місті  Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 91.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 1, 4 ст. 9 Закону України «Про вибори народних депутатів України» депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років. Разом з тим, не може бути висунутий кандидатом й обраний депутатом громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.

Також нагадаємо, що згідно з затвердженим ЦВК «Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року» реєстрація кандидатів у депутати завершується за двадцять п’ять днів до дня голосування, тобто 25 червня 2019 р.

Нагадаємо, Ігор Гузь подав документи у Центральну виборчу комісію, як кандидат в народні депутати по №19 виборчому округу з центром у Володимирі-Волинському.

Читайте також: «Неприпустимо голосувати за тих, хто працює проти України» – народний депутат Ігор Гузь

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024