У Володимирі говорили про зайнятість людей, які пройшли професійне навчання

24 Червня 2019, 10:46
990

У Володимирі провели семінар для роботодавців, які працевлаштовували безробітних осіб після проходження професійного навчання. 

Тема семінару, який був проведений фахівцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, «Мінімізація причин, що впливають на зменшення тривалості зайнятості осіб, які працевлаштовані після професійного навчання». 

Було озвучено, що на сьогодні створено гнучку систему професійного навчання безробітних, яка дозволяє оперативно реагувати на потребу роботодавців у кадрах. Це і стажування на робочому місці, і навчання за індивідуальними програмами, і з використанням модульних технологій, і дистанційне навчання. За направленням служби зайнятості безробітні вчаться на базі професійно-технічних навчальних закладів області, у роботодавців, а ще – в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в Дніпропетровській, Сумській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській, Рівненській та Харківській областях. 

Як забезпечити працівника роботою на тривалий час, яка буде приносити не тільки моральне, але й матеріальне задоволення, можливість кар'єрного зросту, забезпечення гнучкого графіку роботи, мотиваційні виплати, більш детальне проведення співбесіди з майбутнім працівником - питання, які були опрацьовані під час семінару. Роботодавці вказали на причини нетривалої зайнятості- це і особистий фактор, наближення до кордону, малий професійний досвід. Фахівці служби зайнятості завжди готові вислухати роботодавця та знайти спільні рішення щодо забезпечення оперативної потреби в кадрах.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024