Володимир: центр зайнятості організував для берзробітних екскурсію містом

10 Липня 2019, 10:00
1582

Для реалізації проекту «Територія майстерності» Володимир – Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала пішохідну екскурсію для зацікавлених минулим і сьогоденням міста.

Науковий співробітник історичного музею Богдан Янович провів учасників до унікальних пам’яток сакрального мистецтва тисячолітнього Володимира : Успенський собор , Василівська церква – ротонда, Собор Різдва Христового , костел Іоакима та Анни , каплиця Всіх святих землі Волинської. Відомі і маловідомі факти , гіпотези, перекази , легенди, вірші – так знайомив з історією Богдан.

Мандруючи затишними вуличками рідного міста дізналися , яким багатим на події є їх минуле. Короткі життєписи видатних уродженців Володимира-Волинського гармонійно доповнили розповідь Богдана про пам’ятки історії та архітектури.

Кожен з учасників екскурсії зрозумів , що необхідно любити і знати історію своєї малої Батьківщини, вміти її переказувати , щоб зацікавити гостей. Замилування мешканців Володимира, Ладомира його тисячолітнім минулим в поєднанні з привітністю і гостинністю повинно стати своєрідною візиткою для відвідувачів і туристів.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024