За підтримки Ігоря Гузя реконструюють ангар під футзальний комплекс

10 Липня 2019, 13:48
3047

500 тисяч гривень з державного бюджету за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя вже надійшло на реконструкцію ангару під спортивну споруду. Приміщення знаходиться на території Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської облради.

Парламентар особисто побував біля споруди і переконався, що вже розпочалися перші підготовчі роботи.

Як розповів директор навчального закладу Валентин Вірковський, лише своїми силами достатньо важко забезпечити навчально-тренувальний процес. Але коли є зацікавлені люди і підтримують ініціативу, щоб діти вели здоровий спосіб життя, розвивалися не лише інтелектуально, але й фізично, тоді реалізуються важливі проєкти.

«Ангар, де раніше стояла сільгосптехніка, переобладнаємо у споруду з футзальним полем. Тим більше, що наша футзальна команда – чемпіони України у віковій категорії U-14. У нас є результати і хотілося б їх закріпити, а для цього повинна бути достойна база. Розпочинаємо ремонт своїми ресурсами, а це понад півмільйона гривень. А, власне, реконструкція ангару під спортивну споруду, утеплення приміщення, облаштування відповідного покриття, це зробимо з допомогою коштів, які виділені за сприяння народного депутата Ігоря Гузя», - сказав Вірковський.

Читайте також: У княжому місті замість старого ангару хочуть збудувати сучасну спортивну споруду

1




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024