У Володимирі «ліквідовували» пожежу у військовій частині

11 Липня 2019, 13:30
Ліквідація надзвичайної ситуації 1612 Джерело: Фотоілюстрація
Ліквідація надзвичайної ситуації

У Володимирі-Волинському під час проведення комплексної перевірки ДСНС України відпрацьовано дії сил і засобів міської та районної ланок територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею на складах ракетно-артилерійського озброєння місцевої військової частини.

Згідно тактичного задуму, повідомлення про пожежу на території військової частини до Служби порятунку «101» надійшло о 13:12, - інформує управління ДСНС України у Волинській області

На місце події першими прибула пожежна команда військової частини, через декілька хвилин – чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимира-Волинського, працівники поліції, медики, інші служби.

Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю мешканців найближчих населених пунктів, під час навчання відпрацьовано організацію евакуації населення, яке потрапляє в зону ймовірного ураження.

Кожна із служб сил цивільного захисту підсистеми виконала необхідні дії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації відповідно до покладених функцій, відпрацьовано навички взаємодії між службами міста та району для ефективних дій щодо захисту населення і територій у випадку реальної небезпеки.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024