У Володимирі торгуватимуть алкоголем у фестивальні дні

11 Липня 2019, 19:10
2377

Депутати Володимир-Волинської міської ради своїм рішенням не підтримали заборону продажу алкогольних напоїв в місті у дні фестивалю «Княжий».

Про це інформує видання БУГ.

У зв’язку з проведенням 13-14 липня фестивалю «Княжий», концепція якого є безалкогольною, організатори звернулися до міської ради з проханням встановити заборону на продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин на території Володимира-Волинського у об’єктах торгівлі та закладах ресторанного господарства на виніс.

На засіданні депутат Ярослав Жук зазначив, що підприємці за два дні втрачали б доходи та цікавився, чи не надходило від них заперечень. На що почув відповідь, що проект рішення був опублікований на офіційному сайті міської ради, зауважень не було. Ігор Мацюк додав, що попередні роки хоч і була заборона, все-одно продавали, але просили приходити за алкоголем з чорними пакетами.

Для прийняття рішення про заборону продажу алкогольних напоїв на території Володимира-Волинського в дні фестивалю не вистачило одного голосу. 

Зауважимо, що дане питання розглядали на сесії після перерви й частина обранців на продовження засідання не прийшла.

Водночас організатори «Княжого» повідомили, що рішення депутатів не вплине на правила фестивалю. Приносити алкоголь чи приходити в стані алкогольного сп’яніння  на фест суворо забороняється. 

Читайте також: Оприлюднено повну програму фестивалю «Княжий»

Коментарі
12 Липня 2019, 21:14
Заборонами культуру не підіймиш.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024