Найбільший виробник курятини у західному регіоні шукає працівників

12 Липня 2019, 14:10
1904

Щоб допомогти шукачам роботи у працевлаштуванні та роботодавцям у підборі необхідних кадрів Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості 11 липня проведено міні-ярмарок вакансій для ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» за участю менеджера з персоналу Валентини Бурі. 

Сьогодні ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» потребує як кваліфікованих працівників так і робітників на підсобні роботи, а саме: механік акумуляторник, інженер з нормування праці, аналітик, підсобний робітник по відлову птиці, мийник тари. Заробітна плата на підприємстві встановлена в межах від 7 до 15 тис. грн. Для працівників підприємства здійснюється доставка у Ковельському, Луцькому, Нововолинському напрямках, також за рахунок підприємства здійснюється медичне страхування працівників, а ще для виняткових випадків для працівників створено корпоративний ліміт.

Отже, якщо Ви - креативна особистість, прагнете кар’єрного зросту, гідної заробітної плати, а ще й схильні до занять спортом, тоді ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» рада прийняти Вас у свою команду!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024