Заступника міського голови Володимира затримали на хабарі

12 Липня 2019, 20:45
7243

Заступника міського голови Володимира-Волинського, секретаря ради Олега Свідерського затримали на хабарі.

Свідерський намагався отримати неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень. Затримали посадовця вдень біля приміщення міського ЦНАПу, - інформує БУГ.

Інформатор розповідає, що отримання хабара пов’язане з вирішенням одного з питань на сесії Володимир-Волинської міської ради, яка відбулася 11 липня.

Взяти коментар в заступника мера телефоном не вдалося, відсутній зв’язок. Ірина Ліщук, яку призначили керуючою справами виконкому, коментувати ситуацію відмовилася.

Як повідомили згодом в прес-службі управління захисту економіки Волинської області оперативники під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України викрили та припинили функціонування злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організовану заступником голови одного з міст області, перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради.

Посадовець вимагав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. В разі домовленості заступник міського голови обіцяв подальше сприяння ним у отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

Свідерського було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень хабара.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Начальника Волинської митниці оголосили у розшук




1

 

Коментарі
13 Липня 2019, 00:31
Яку відписку намірена надати Л. Плахотна ,- варіанти відповідей ; / а ) як начальник управління освіти , що може хоч щось вирішити? . б ) Як подільник в корупційних діях , свавільна чиновниця яка по фєні РУЛИТЬ ? в ) Чи просто - більш Білоус В Г як 2о років відповідав вимогам , і на даний час за оцінкою усіх вимог ( був особисто ознайомлений з підтверджуючими документами і в тому числі про освіту ) інших критеріїв , що підлягає компетенції заст. начальника управління ОіН з ПТО Волині Ткачук О. О. . В кхеровніка права рука не відає , що робить ліва ?! На відміну від дуректора ЛВПУ друга - подільника *ом*нюка який до цього часу тримає в прийомній корінець направлення центру занятості на вільну вакансію. Бичара пішов у відпустку ,практично розрахований... може з неї й невиходь ? ой не розумний з 18.03.2019р. ( з подачі; друга - подільника в.о міського голови пустоцвітя , Метод центру - грушка - гнилиця , ВОДА - мишковиця , управи ОіН..., Міністерства освіти лілька рекламна агентниця за так ними названим таємним КОНКУРСОМ поставили опудало ) яке не може надати обгрунтовану письмову відповідь , НЕ ВІДПОВІДАЄ ВИМОГАМ , - та так йолупе , і пиши бо не був засуджений за КК України . * Протидія корупції * ...бо знову має письмову заяву ,,, згідний на будь - яку роботу ...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024