Володимирчанам презентували «гарячі» літні вакансії

13 Липня 2019, 15:20
1289

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості 12 липня допомогли володимирчанам ознайомитись з пропозиціями роботи на літо та актуальними вакансіями підприємств міста.

Кольорові плакати та флаєри зробили акцію «Гарячі вакансії на літо та не тільки» не лише корисною, але й по-літньому яскравою і захоплюючою. Також жителі міста ознайомились з можливістю отримати гідну роботу в Україні з наданням житла. Нова послуга служби зайнятості рекрутинг зацікавила не лише молодих фахівців, які влітку отримали дипломи і задумались над подальшим працевлаштуванням, а ще й пенсіонерів, які охоче знайомились з пропозицією додаткового заробітку.

Загалом під час заходу було опрацьовано анкет бажаючими знайти роботу. Літня акція не залишила осторонь і наймолодших жителів нашого міста – майбутніх архітекторів та юристів, менеджерів та водіїв, які із захопленням розмальовували свою майбутню професію.

Якщо комусь не вдалось відвідати цей захід, Вас чекають у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Коперніка, 5.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024