Як відбувалося відкриття фестивалю «Княжий»

14 Липня 2019, 10:00
Фестиваль «Княжий» 3671
Фестиваль «Княжий»

У парку села Заріччя, що на Володимирщині, втретє стартував фестиваль «Княжий».

Гостей фесту прийшли привітати народний депутат України Ігор Гузь, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка, генеральний директор птахофабрики «Епікур» Аліна Сич, – інформує офіційний сайт міста.

Щороку на берегах річки Луга поблизу Володимира-Волинського відбувається дійство, де можна відпочивати душею під музичні композиції біля головної сцени, поринути у часи середньовіччя разом із князями та лицарями. “Княжий” – фест, що поєднує сучасну музику з етнічними мотивами, тут кожен має можливість як для відпочинку, так і для інтелектуального збагачення.

Як зазначив засновник фестивалю, народний депутат Ігор Гузь, в цьому році очікують більше 10 тисяч учасників дійства. 

«Третій «Княжий» фактично розпочав свою роботу і мені особисто, як голові оргкомітету, дуже радісно. Є потреба, є багато людей, тому все гаразд. Впевнений – наступного року буде четвертий фестиваль», – зауважив він.

Від імені громади Володимира-Волинського подякував нардепу Гузю міський голова Петро Саганюк. Він зауважив, що фестиваль прославляє древнє місто і усю Володимирщину, побажав добра та гарного настрою усім присутнім, а також висловив слова вдячності людям, які не втомлюються долучатися до добрих справ.

Слова вітань лунали від Аліни Сич та Ігоря Пальонки, які вважають, що українська нація має бути здоровою та щасливою, пам’ятати свою історію, тому метою кожного є донести громадянам цінності культури та показати переваги здорового способу життя. 

Варто нагадати, що фестиваль вільний від алкоголю, із історичними реконструкціями та фешн-програмою, дитячим містечком, ярмарками їжі й майстрів народної творчості.

Читайте також: 10 фактів про фестиваль «Княжий»



3

3


1




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024