У Володимирі-Волинському вітали бухгалтерів

16 Липня 2019, 17:00
1676

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського заступниця міського голови Лариса Кулікова привітала бухгалтерів установ міста з їх професійним святом.

Заступниця міського голови наголосила на тому, що робота працівників бухгалтерських служб – це одна з ключових ланок будь-якої організації та вимагає спеціальних знань, досвіду, особливої уваги, вміння швидко орієнтуватися у законодавстві, - інформує офційний сайт міста.

«Дозвольте від міської влади щиро привітати вас з професійним святом. Бо сьогодні насправді свято людей, без праці яких не обходиться жодне підприємство, установа та організація. Ви – справжні професіонали, тому хочемо висловити вдячність за вашу нелегку щоденну роботу», – зауважила Лариса Володимирівна.

Вона висловила переконання, що високі моральні якості і наполегливість сприятимуть подальшому впровадженню високих стандартів бухгалтерської справи, а також побажала усім міцного здоров’я, щастя, добробуту, оптимізму й упевненості у своїх силах. 

Згідно розпорядження міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов’язків, а також з нагоди професійного свята бухгалтерам оголосили Подяки міського голови, квітами та вручили премії.

Читайте також: Додаткова відпустка та соціальна допомога: які пільги мають медичні працівники







 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024