На Володимирщині відбудеться дванадцятий фестиваль «Український коровай-сузір’я»

17 Липня 2019, 16:00
«Український коровай-сузір’я» 1774
«Український коровай-сузір’я»

У вівторок 16 липня відбулось перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення дванадцятого фестивалю традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я», який у Володимир-Волинському районі відбудеться восени.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Присутні, серед яких керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, голова Зарічанської сільської ради Ігор Пальонка, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники об’єднаних територіальних громад району та місцевих засобів масової інформації, одноголосно вирішили, що попри те, що весь район охоплено ОТГ, фестивальну традицію потрібно зберегти та розвивати. 

Як наголосили представники громад, фестиваль - це не лише культурна візитівка краю, а й об’єднуюча ланка для усіх наших громад. Крім того, він давно уже вийшов на обласний рівень, адже із радістю зголошуються до участі у ньому й інші райони Волині.
Також під час робочої зустрічі члени оргкомітету обговорили формат заходу та запевнили, що цьогоріч, окрім традиційних виставок та дійств, буде ще чимало нового та захопливого.

Чайте також:Унікальні сукні, цінні колекції – фешн показ на «Княжому»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024