Проект з Володимира виграв конкурс «Малі міста - великі враження»

18 Липня 2019, 12:48
2291

Проект з Володимира-Волинського «Князівський шлях до трону» виграв конкурс «Малі міста - великі враження».

Про це у своєму дописі у Facebook написав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Приємна новина для м. Володимира-Волинського! Проект «Князівський шлях до трону» виграв конкурс «Малі міста - великі враження». Сьогодні перебуваємо на зустрічі з Прем’єр - міністром України Володимиром Гройсманом в рамках конкурсу. Будемо мати додатковий ресурс для початку інтеграції історичної спадщини «Вали городище» в громаду міста, ще в цьому році», - йдеться у дописі.

Як інформує офіційний сайт міста, це щорічний конкурс, який дає можливість громади отримати кошти з державного бюджету на реалізацію власного культурно-мистецького проекту. Загальний бюджет конкурсу в 2019-му році складає 50 мільйонів гривень, що дозволить реалізувати близько 100 культурно-мистецьких подій у невеликих містах.

Конкурс проходив під гаслом «Дивись, Україно!», загалом на нього подали заявки 181 учасників. Експертний відбір проходив у два етапи: спершу відібрали цікаві проекти за змістовою частиною, а згодом — відбувся захисти проектів у Міністерстві культури, де заявники засвідчували фінансову спроможність виконати проект.

Із Володимира-Волинського спільну роботу “Князівський шлях до трону” презентували Володимир Пикалюк, директор Державного історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир”, Любов Саць, начальник відділу проектної діяльності Володимир-Волинської міськради та художник, проектант Сергій Ничипорук.

Нагадаємо, минулоріч на конкуурсі проектів «Малі міста – великі враження» до списку фіналістів потрапив проект, представлений Державно історико-культурним заповідником «Стародавній Володимир».

Читайте також: Все, що потрібно знати про деталі проекту «Малі міста – великі враження»








 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024