Проект Устилузької громади – серед переможців конкурсу «Малі міста - великі враження»

18 Липня 2019, 18:25
Музей Ігоря Стравінського 2126
Музей Ігоря Стравінського

Уряд затвердив переможців конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження», які реалізуються у 2019 році.  

Серед них – проект «Дитячий музичний фестиваль Устилуг – Стравінський-ФЕСТ», ініційований Устилузькою міською радою, – інформує Асоціація міст України.

Цього року у конкурсі перемогли 74 проекти (ознайомитися з переліком проектів-переможців). 
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр культури України Євген Нищук оголосили та привітали громади-переможців під час заходу з нагоди завершення конкурсу «Малі міста – великі варження-2019», який відбувся в Києві.

Нагадаємо, цьогоріч на Володимирщині два проекти – переможці конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження». Серед переможців також проект з Володимира-Волинського «Князівський шлях до трону».

Довідково:

Проект «Малі міста – великі враження» – конкурс культурно-мистецьких проектів громад з населенням до 50 тисяч людей, спрямований на розвиток культурно-економічного потенціалу територій через підтримку стартапів, що пов’язані із культурною спадщиною громад. На реалізацію таких ініціатив у 2019 році Уряд виділив 50 млн грн. 

Читайте також: Проект з Володимира виграв конкурс «Малі міста - великі враження»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024