У княжому місті відбувся турнір геймерів

27 Липня 2019, 17:15
2560

У рамках святкування Дня міста 27 липня у Володимирі-Волинському відбувся кіберспортивний турнір з комп’ютерної гри «FIFA – 2019».

Як інформують в мерії, ідея провести змагання з комп’ютерних ігор належить Роману Вєтрову, який професійно грає сам і хоче розвинути культуру геймерства у Володимирі-Волинському.

«Як не крути, а в комп’ютерні ігри грають у нас не лише діти. Зважаючи на те, що довготривале сидіння за комп’ютером шкодить очам та псує поставу, є в геймерстві безліч-безліч плюсів! І саме ці плюси і є пріоритетами кіберспорту. Змагання всеукраїнського рівня мають призовий фонд у сотні тисяч гривень. Наш турнір має призовий фонд у 1200 гривень, які розділять між собою фіналісти, та є просто унікальною можливістю пограти у сучасну гру та познайомитись з однодумцями», – повідомила організаторка Анастасія Азанова.

Також упродовж дня в культурно-мистецькому центрі діятиме ігрова зона з приставкою та настільними іграми.

Як повідомили організатори, турнір став можливим за фінансової підтримки «КПІ Сервіс», «Комп’ютерний всесвіт», системи відеонагляду «Vidcom» (Андрія Кандиби), Сергія Бучака. Інтернет-провайдер «Ua-inet» забезпечив гравців швидкісним інтернетом.

Читайте також: У Володимир на святкування прибули гості з Німеччини


1



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024