«Має місце провокація», – заступник мера Володимира прокоментував ситуацію із затриманням

30 Липня 2019, 10:30
Олег Свідерський 3154
Олег Свідерський


Заступник міського голови Володимира-Волинського, секретар міської ради Олег Свідерський прокоментував ситуацію із його затриманням, ніби, під час отримання хабаря в розмірі 10 тисяч гривень.

Сталося це у вівторок, 30 липня, – інформує видання БУГ.

«Дуже багато цікавої інформації для вас назбирав, але я її не можу оприлюднювати, так як вона мені буде більш корисна на судовому засіданні.

Заявляю: злочин я не вчиняв, має місце провокація. Ви потім, коли дізнаєтеся деталі, як це відбулося, я сподіваюся, що ви будете вражені», –  зазначив Олег Свідерський

Свідерський також розповів, що йому замінили міру запобіжного заходу із цілодобового домашнього арешту на зобов’язання не покидати місто і перебувати вдома з 22 до 7 години.

Щодо того, чи прослідковується політичний слід у цій справі, Свідерський пояснив, що бачить лише співпадінням кількох факторів.

Читайте також: Заступника міського голови Володимира затримали на хабарі

Користуючись моментом, секрертар міськради також прокоментував обговорення у Facebook його світлини з дня виборів.

«Так тоді був цілодобовий арешт. Однак я мав змогу виходити, якщо на це отримував дозвіл слідчого чи судді. В день виборів звернувся за таким дозволом, щоб здійснити своє право на виборчій дільниці. Години відсутності повідомив слідчому», – акцентував секретар.

Нагадаємо, кілька тижнів тому заступника міського голови Володимира-Волинського, секретаря ради Олега Свідерського затримали на хабарі. Свідерський намагався отримати неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень. Затримали посадовця вдень біля приміщення міського ЦНАПу

Читайте також: «Він вроді грошей не брав...Каже, ні з ким не домовлявся» - мер Володимира про затримання свого заступника

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024