В області звернули увагу на загиджені території біля міжнародних пунктів пропуску

31 Липня 2019, 09:25
3489

У Волинській області обговорили питання санітарного стану територій, прилеглих до міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

Сталося це в ході виїзної розширеної наради, що відбулася у Любомлі під керівництвом т.в.о. голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука– інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волнської РДА.

Присутні обговорили питання неналежного санітарного стану територій, прилеглих до міжнародних автомобільних пунктів пропуску..

Також окремі голови ОТГ Володимир-Волинського та Любомльського районів, т.в.о. директора Дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» Юрій Калинюк, начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак та начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко доповіли очільнику області про проведену роботу щодо утримання в належному санітарному стані, ліквідацію несанкціонованих звалищ відходів та недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ на територіях, прилеглих до міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

При цьому варто зазначити, що до початку наради Олександр Киричук здійснив робочу поїздку на прилеглу територію МПП «Ягодин» та особисто ознайомився із ситуацією, що склалася.

«Прибирання необхідне щодня. Тож ми повинні налагодити цей процес так, аби сміття більше не лежало обабіч дороги. У Служби автодоріг області на утримання доріг є 190 мільйонів гривень на рік. Розумію, що сюди входять і ямкові ремонти, але сміття біля митниці – це окрема стаття, яка має бути передбачена завжди, щоб до цього питання більше не повертатися», - наголосив очільник ОДА.

Читайте також: Голова облради вважає недоцільним поділ Волині на чотири райони

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024