Без яких щеплень не пустять до школи.ПЕРЕЛІК

05 Серпня 2019, 12:00
Щеплення 4119
Щеплення

Напередодні навчального року потрібно відвідати з дитиною сімейного лікаря та перевірити наявність обов’язкових щеплень.

Про це пишуть Факти.

За місяць діти підуть до школи. Але державні навчальні заклади можуть забороняти відвідувати заняття тим дітям, які не отримали необхідні щеплення за календарем профілактичних щеплень.

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун нагадала, що ваша дитина повинна бути вакцинована від 10 інфекційних хвороб:

- гепатиту В;
- туберкульозу;
- кору;
- паротиту;
- краснухи;
- дифтерії;
- правця;
- кашлюка;
- поліомієліту;
- хіб-інфекції.

Також Уляна Супрун нагадала, що вакцини, передбачені календарем щеплень, можна отримати безкоштовно у свого сімейного лікаря, педіатра чи терапевта.

Коментарі
07 Серпня 2019, 00:23
Взагалі то є діти які часто хворіють і батьки самі розуміють,що організм дитини не впорається і можуть бути страшні наслідки від вакцини.Нехай зроблять страхову медицину,а тоді заставляють батьків робити щеплення,і повірте там такого не буде,тому що якщо від прививки з дитиною щось стається буде винний лікар,а не батьки,бо самі дали дозвіл.І чомусь дітям,чиїх батьки працюють в судді,в прокуратурі,і т.д прививки не роблять,чого?Тому що знають що доведуть,що від прививки дитина захворіліа або померла,а лікарю світить тюрма.Це Супрун сюди спеціально прислали,тому що інфошок по СТБ була передача і розказували,що американські мільярдери винайшли прививки,щоб скоротити населення і зробити золотий міліард.А в Україні батьки побачили які наслідки має прививки і не вакцинують дітей,бо тут ти даже не докажеш,що від вакцини в дитини проблеми,чому заборонили від 5 серпня вакцину від менінгіту,щей виробник США нехай валить назад і там свої права качає,а не тут всіх травить різними інфекціями.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024