У мережі поширюють фейк про «заразну» курятину волинського виробника

15 Серпня 2019, 14:44
1765 Джерело: Фотоілюстрація

В інтернет-виданнях з’явилася новина, що у м’ясі бренду «Епікур» виявили сальмонелу відразу після того, як компанія підписала вигідний контракт з національним ритейлером.

Оскільки інформація має ознаки недостовірності і замовності, Бізнес.Район звернувся за офіційними коментарями до предстваників Володимир-Волинської птахофабрики. Подаємо позицію компанії без змін.

«Перше, на що мають звернути увагу читачі, що на фотографії  експертизи відсутня печатка та підпис, інформація хто проводив дослідження, в якій установі чи лабораторії. Тим самим роблячи так званий доказ – легким завданням для кожного, хто має комп’ютер та звичайні програми графічних редакторів. З такими «доказами» кожен бренд міг стати ціллю подібних фейкових атак.

Кріт того, в таких новинах про бренд «Епікур», за дивним збігом обставин, йде мова, що інші виробники не гірші за якістю, та їх курятина теж не містить антибіотиків, проте замовчується, що вони їх використовують».

Генеральний директор птахофабрики Аліна Сич теж прокоментувала стуацію: 

«Це явно фейк. Прикро, що конкуренти вдаються до таких маніпуляцій, замість того, щоб ставати кращими. Зі своєї сторони, ми готові відправити нашу курочку на усі експертизи в сертифіковані державні лабораторії. Ми повністю впевнені в якості та користі нашої продукції».

Читайте також: Володимир святкує День міста, – стартували із розминки та пробігу




 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024