«Епікур» звернувся до правоохоронців через фейк про «заразну» курятину

16 Серпня 2019, 16:43
«Епікур» звернувся до правоохоронців через фейк про «заразну» курятину 1925 Джерело: Фотоілюстрація
«Епікур» звернувся до правоохоронців через фейк про «заразну» курятину

Представники ТМ «Епікур» звернулися із заявою до правоохоронців, аби притягнути до відповідальності винних у поширенні неправдивої інформації щодо якості продукції підприємства.

Відповідні заяви подано до Національної поліції України, АМКУ, прокуратури, – інформує прес-служба підприємства.

 «Вважаємо за необхідне повідомити про те, що захист прав та законних інтересів фізичних та юридичних осіб, у тому числі на недоторканність ділової репутації, здійснюється у судовому порядку. Ми будемо відстоювати себе і не дозволимо будь-кому поширювати про нас недостовірну інформацію. Вважаємо, що цей фейк з’явився цілеспрямовано, щоб зашкодити нашій бізнес репутації », - наголосила генеральний директор підприємства Аліна Сич.

Нагадаємо, що ряд ЗМІ та інтернет-видань 14 та 15 серпня поширили фейкове дослідження курятини бренду «Епікур», де, нібито, виявили небезпечний збудник. Підприємство відразу зауважило, що на інформації, яка поширена у ЗМІ немає жодних вихідних даних: хто та де провів експертизу, навіть не з’ясовано в якому місті. Того ж дня у ЗМІ були оприлюднені результати експертизи державного зразка, де зазначено, що курятина була безпечною з дотриманням усіх державних норм та вимог.

Читайте також: У мережі поширюють фейк про «заразну» курятину волинського виробника

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024