У школах Володимира завершуються ремонтні роботи

22 Серпня 2019, 17:25
2682

Найбільш масштабні ремонтні роботи, які розпочалися у міських навчальних закладах цього літа, встигнуть завершити до 1 вересня.

Про це розповіли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та керівники навчальних закладів міста, – інформує БУГ.

У ЗОШ №5 роблять харчоблок, в гімназії – спортивний зал, а у першій одинадцятирічці – спортивний майданчик

Вартість робіт у ЗОШ №5 – 1,8 млн гривень. За ці кошти виготовили документацію, провели капітальні ремонти приміщень, закупили нове обладнання для кухні та меблі для їдальні, зробили вентиляцію.

«Після 14 червня розпочалися роботи. Сьогодні завершують монтаж вентиляційної системи, і потрібно буде підключити все обладнання», – розповіла директорка ЗОШ №5 Ірина Костюк.







У гімназії ім. О.Цинкаловського завершують ремонтувати спортивний зал.

«Це був проблемний об’єкт, тут був грибок. Багато депутатських комісій бачили ситуацію. В попередні роки був перекритий дах. З міського бюджету на роботи виділено 800 тисяч міського бюджету та 200 тисяч з державного за сприяння Ігоря Гузя. Тут сучасні панелі, стіни, якісна підлога, стеля, також зроблена система вентилювання, оскільки це спортзал», – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.





1



На спортивному майданчику у подвір’ї ЗОШ №1 роботи залишилося трохи більше, проте встигнуть до початку навчального року.

«Зважаючи, коли розпочали роботи, темпи задовільняють. Залишилося тільки влаштувати штучне покриття та сітку. Тішить, що в цьому році виповнюється 80 років школі. Цей майданчик будується за співфінансування міського і державного бюджетів, за сприяння Ігоря Гузя. Підрядник Василюк Вадим», – говорить директорка закладу Людмила Самусєва.

Читайте також: У Володимирі продовжують вкладати вулиці міста бруківкою





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024