У Володимирі-Волинському «горіла» котельня

23 Серпня 2019, 16:24
У Володимирі-Волинському «горіла» котельня 1284
У Володимирі-Волинському «горіла» котельня

У Володимирі відбулися спільні тактико-спеціальні навчання рятувальників, газовиків, правоохоронців, медиків.

В ході навчань перевирили дії спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту міста, сили реагування на надзвичайні ситуації при ліквідації наслідків аварії у котельні комунального підприємства «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», що по вулиці Луцькій.

За тактичним задумом в котельні вийшов з ладу газовий котел і відбулося загоряння, внаслідок цього постраждала людина. 

Участь у навчанні взяли 7-ма Державна пожежно-рятувальна частина, відділення екстреної медичної допомоги медицини і катастроф, філія ПрАТ «Волиньобленерго», відділення АТ «Оператор газової системи «Волиньгаз», КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», КП «Управління водопровідно-каналізаційного господарства», відділ поліції ГУ НП у Волинській області, КП «Управляюча житлова компанія», ЗОШ №5 ім. Анатолія Кореневського.

Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини, прибувши на місце умовної пожежі, винесли «потерпілого» працівника котельні та ліквідували «пожежу». У кареті «швидкої» надали умовному постраждалому першу медичну допомогу.

Усі служби оперативно впоралися з ліквідацією аварії та її наслідків.

Для підготовки та проведення навчань було створено робочу групу, керівником якої визначено першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

Як повідомив Ярослав Анатолійович, навчання провели з метою досягнення злагодженості в роботі керівного складу та аварійно-технічних і рятувальних формувань мобільної групи реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру в місті Володимир-Волинський, забезпечення готовності об’єктів життєзабезпечення населення до роботи в умовах осінньо-зимового періоду.

Читайте також: У Володимирі продовжують вкладати вулиці міста бруківкою












 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024