«Остограмити», а потім позбирати – що пропонують володимирчани, аби «виселити» птахів з парку

27 Серпня 2019, 14:02
1395

Міський голова Петро Саганюк каже, що від містян надходить чимало пропозицій щодо того, як боротися із засиллям ворон у парку Дверницького.

Про це стало відомо 27 серпня під час щотижневого брифінгу очільника міста з представниками місцевих ЗМІ, – інформує БУГ. 

«Багато пропозицій на рахунок боротьби з воронами. Магнітофон увімкнути, покласти хіб, змочений горілкою. Ворони будуть його їсти і п’яні попадають, а їх позбирають. Також пропонували повісити флакончики з аміачною водою. Але, скоріше за все, почекаємо поки опаде листя і будемо думати як дерева кронувати», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, дещо раніше міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк пообіцяв преміювати того, хто віднайде спосіб, як позбавитись засилля ворон у парку, що біля історичного музею.

Нагадаємо, питання «виселення» зі скверу ворон порушували давно. І міська влада і громадськість. З облюбованого місця біля КМЦ їх вдалося прогнати, – там зрізали вершечки дерев. А ось біля музею, а тепер ще й біля церкви Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, ворони таборують і далі.

Вже й спеціальну «крякалку», яка мала б їх трохи відлякати, встановлювали – все марно. Ворони і далі квартируються у самісінькому центрі міста.

Читайте також: У Володимирі не знають що робити з навалою ворон – вони «забомбили» історичну частину міста

У Володимирі придумали, як «викошкати» ворон зі парку у центрі міста

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024