У Володимирі вшанували загиблих захисників України

29 Серпня 2019, 15:00
1146

У Володимирі-Волинському відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Представники влади, духівники, військовослужбовці та громадськість міста поклали квіти до дошки Пам’яті загиблим в АТО та дошки Героїв Небесної Сотні, – інформує офіційний сайт міста.

На площі Героїв поіменно зачитали прізвища бійців, які поклали життя у боротьбі за Батьківщину, а по тому пролунали зворушливі поетичні рядки про біль війни, що торкнулися кожного.

Під супровід військового оркестру учасники заходу рушили пішою ходою до дошки Героїв Небесної Сотні – несли квіти та запалені свічки загиблим на Майдані.

Пам’ять про захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Володимирі-Волинському вшанували хвилиною мовчання та спільною молитвою за упокій їхніх душ.

Нагадаємо, президент України підписав указ про встановлення 29 серпня Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.













 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024