У Володимир-Волинській міській раді – вакантна посада

29 Серпня 2019, 15:30
3553

У виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради оголошено конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста управління економічного розвитку та інвестицій.

Про конкурс інформує офіційний сайт міста.

Вимоги до кандидатів:

– вища освіта відповідного професійного рівня;

– досконале володіння комп’ютером;

– стаж роботи за фахом не менше одного року.

Заяви для участі в конкурсі приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення.

До заяви додаються:попередження про спеціальні обмеження, встановлені Законами України  «Про  службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції» щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування  та її проходження; заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
автобіографія; 2 фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту; відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї (електронна декларація); копія паспорта громадянина України; копія військового квитка (при наявності); копія картки фізичної особи – платника податків; письмова згода на обробку та використання персональних даних.

Кандидати  на посаду будуть складати іспити на знання Конституції України, Законів України  «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про місцеве самоврядування в Україні» , «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень та посадової інструкції.  

 

        Документи подаються особисто за адресою: м. Володимир-Волинський,                    вул. Д. Галицького,5, кабінет № 2 (тел. 3-57-28). Додаткова інформація щодо основних функцій, обов’язків, розміру та умов оплати праці надається там же.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024