У Володимирі невідомі знищили паркан довкола будівництва гуртожитку для військових

01 Вересня 2019, 12:45
1575

Невідомі особи зруйнували частину дерев’яної огорожі, яку спорудили у Володимирі-Волинському навколо об’єкту, де ведеться будівництво.

Про це повідомили володимирчани, які мешкають по вулиці Поліської Січі, – інформує БУГ. 

Будівельникам вдалося все відремонтувати і продовжити роботи далі. З їхьої розповіді стало відомо, що повністю було знищено секції паркану біля дороги, понищено інші секції. Хто це зробив – з'ясувати не вдалося. Проте, розповідають робітники, таке передбачали, оскільки мешканці військового містечка були обурені через будівництво гуртожитку.

Як на початку серпня розповідали місцеві жителі, які збиралися з приводу будівництва об’єкту на громадські збори, вони не проти будівництва, але проти зрізання дерев у парку, де замовник обрав місце для будівництва об’єкту. Після того місце для будівництва трошки «посунули» від парку, але розповідають люди, тепер під загрозою зрізання березовий гай.

Зазначимо, що згідно з будівельним паспортом, на новому місці біля парку побудують гуртожиток для військових на 4 поверхи і 53 квартири. Замовник робіт – Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Нагадаємо, що земля на якій розташований парк, де ведеться будівництво, належить Міноборони.

Читайте також: На Володимирщині хочуть будувати вітрові електростанції







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39