У Музеї Корсаків покажуть відео та медіа-мистецтво

04 Вересня 2019, 15:11
854

Презентація проєкту «Спостереження» (відео та медіа-мистецтво) харківської художниці Белли Логачової відбудеться у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Захід запланований на 6 вересня 17:00.

«У часи цифрових технологій, постійно потрапляючи під контроль камер спостереження, наша реальність поступово перетворюється на ряд відеоматеріалів, сформованих різними джерелами. Спроба втекти від стеження у медитативний стан відсутності і споглядання завершується тривожним втручанням «ока», яке дивиться прямо на вас», – таким є неординарний підхід Белли до сучасного мистецтва.

Куратори: Олена Касперович, Андрій Палаш.

Читати також: Інвестиція в майбутнє: чому дитині варто навчатись у Малій Академії сучасного мистецтва

«Буде неймовірно оригінально. В день відкриття вхід вільний. Запрошуємо!», – повідомляють організатори.

Читати також: Які цікавинки підготував у вересні «Робологікум»

Довідково: Проєкт «Спостереження» є продовженням проєкту «Міст» у межах культурної ініціативи «Cultural Traffic» та виставки у галереї «Артсвіт» (Дніпро). У Музей сучасного українського мистецтва Корсаків його демонструватимуть вдруге з доповненою експозицією.

Белла Логачова – художниця та фотографка, працює з відео та медіа-мистецтвом. Народилася в Маріуполі, живе та працює в Харкові. Закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтв, стажувалася в Нюрнберзькій академії мистецтв, брала участь у воркшопах Бориса Михайлова та Сергія Браткова. Учасниця групи SOSka у 2005–2007 роках, групи Excess з 2009, руху Квартирні Виставки у 2010–2014 роках. А також виставок у Єрмілов Центрі, Інституті проблем сучасного мистецтва, Карась Галереї, Pinchuk Art Centre, її роботи також експонували в Австрії та США. Викладає курс із сучасного мистецтва в Харківській державній академії дизайну та мистецтв і в Інституті проблем сучасного мистецтва. Роботи Белли Логачової зберігають у приватних колекціях  поціновувачі із України, США, Японії, Франції, Німеччини, Австрії, Шотландії.

Читати також: В «Адреналіні» розіграли путівку в Європу


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39