Стало відомо, коли візьмуться за ремонт дороги Устилуг – Володимир

06 Вересня 2019, 12:30
3335

В Службі автомобільних доріг у Волинській області повідомили, коли візьмуться ремонтувати дорогу від Устилуга до Володимира-Волинського.

Про ремонт відрізка дороги H-22 між Володимиром-Волинським і Устилугом говорять вже другий рік. Спочатку роботи мали виконувати за кошти польського кредиту, але реалізувати заплановане не вдалося, – інформує БУГ.

Дорога з часом вкрилася «горбами». Щоб якось зарадити цій ситуації їх зрізали. Проте є надія, що невдовзі цей відрізок дороги будуть ремонтувати.

Керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів, що була проведена процедура закупівлі, заключена угода з польским товариством, яке виконуватиме роботи. Згідно умов договору польська компанія повинна була виготовити проектно-кошторисну документацію і провести її експертизу.

«Сподіваємося, що проектно-кошторисна документація днями піде на експертизу. Потім дорожні служби приступлять до роботи. До кінця року важко буде зробити весь об’єкт, бо все ж таки на підході зима. Я боюся, що погодні умови не дозволять нам завершити повністю цей об’єкт», – розповів Анатолій Посполітак.

Читайте також: Стало відомо, коли завершать ремонт траси Володимир – Нововолинськ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39